zaterdag 26 maart 2011

Ronde 2: de eerste kopgroepen zijn ontstaan

 
Posted by Picasa
Tjé Wing Au is altijd een gevaarlijke outsider

Groep A:
Na twee ronden zijn alleen de vier hoogstgeplaatste spelers nog zonder puntverlies. Het treffen tussen de twee voormalig SMB-spelers Willy Hendriks en Robvan Helvoort eindigde in een zege voor eerstgenoemde. De Apeldoorner Stefan Kuipers was handiger dan ASV-er Richard van der Wel, terwijl Sander van Eijk geen mededogen kende met zijn Wageningse teamgenoot Jeroen Franssen. De ASV-er Otto Wilgenhof is er ook niet de speler naar om vredelievend om te gaan met clubgenoten. Daan Holtackers mocht ervaren dat de kopman van ASV 1 een maatje te groot was. Verrassend was de remise van Vincent Diepenveen tegen Fabio Bravo. Al is abio Bravo nauurlijk een van de grote talenten van De Toren; een speler waar we nog heel veel van gaan horen.

Groep B:
In deze groep zijn er nog zes spelers met twee punten. Daar zitten niet de ELO-favorieten bij. De Huissenaar Rob Huberts ging onderuit tegen Tjé Wing Au, terwijl Eric de Winter het niet kon bolwerken tegen Tony Hogerhorst. Bruun van de Laar uit Barneveld verraste de sterke rapidspeler Lûtsen Dooper uit Voorst. Het zestal koploper wordt gecompleteerd door de Torenaren Niels Matser, Yassine Mouhdad en Maurice van Eijk.

Groep C:
Ook hier nog zes koploper. Onder hen de huisschakers (en oud-ASV-ers) Jacco Reiding en Herman Ulkeman. Jacco Reiding versloeg favoriet Henk Hamer en Herman Ulkeman overmeesterde Ko Kooman. Theo Koeweiden heeft duidelijk geen respect voor zijn oudere clubgenoten. Na Hein van Vlerken moest nu Henk Kelderman eraan geloven. Ook Frans Veerman heeft nog de maximale score. Torenaar Jeroen van Zaanen ging tegen de ASV-er onderuit. Ook Roland van Witteveen (De Toren) en Paul Koks bleven nog zonder kleerscheuren.