zaterdag 26 maart 2011

Stefan Kuipers winnaar ASV Voorjaarstoernooi 2011

 
Posted by Picasa


Stefan Kuipers moest in de slotronde nog even flink aan de bak. Rob van Helvoort wist zelfs nog een eindspel met een pluspion te bereiken, maar de ongelijke lopers zorgden voor de remise. Genoeg voor Stefan Kuipers om dit toernooi voor het eerst op zijn naam te schrijven. Willy Hendriks en Sander van Eijk behielden de tweede plaats. Richard van der Wel ging onderuit tegen Willy Hendriks en Fabio Bravo kon Sander van Eijk niet stoppen. Vincent Diepenveen pakte ten koste van Otto Wilgenhof nog een gedeelde 4e plaats.

Jorick Laan winnaar B-groep


Na zijn ongelukkige verlies in de eerste ronde maakte Jorick Laan in deze ronde zijn serie van zes winstpartijen vol. Eric de Winter bleef kansloos tegen de jonge winnaar van de B-groep. De koploper van het eerste uur verloor voor de tweede keer op rij. Niels Matser moest door de nederlaag tegen Bruun van der Laar de tweede plaats delen met zijn opponent en Gerben Hendriks, Youri Gerritse en Dirk Hoppe.

Paul Koks winnaar C-groep


Paul Koks maakte aan alle onzekerheid al snel een einde. Dick Vliek kwam er niet aan te pas tegen de Hagenaar, die vanaf de eerste ronde de leiding in handen had. Horst Eder kaapte nog juist de tweede plaats voor de neus van Theo Koeweiden weg. Laatstgenoemde werd met Ko Kooman gedeeld derde. En Dick Vliek bleef zelfs helemaal met lege handen.