zaterdag 13 maart 2010

Ronde 2: Favorieten maken geen fout

Groep A:

 
Na twee ronden hebben nog zeven spelers de maximale score. De na de vroege nederlaag van Viesturs Meijers topfavoriet Willy Hendriks gaat vooralsnog niet gebukt onder die druk. Remco de Leeuw moest buigen voor de kopman van De Toren. Ook de andere IM bleef ten koste van een ASV-er in de kopgroep. Sander Berkhout moest namelijk buigen voor de Leidenaar Fred Slingerland. Titelverdediger Otto Wilgenhof kan ook nog steeds volgen al kreeg hij het tegen Jeroen van Onzen bepaald niet makkelijk. Ook Wouter van Rijn, Sander van Eijk, Etiënne Goudriaan en Bob Beeke hebben twee keer gewonnen.

Groep B:
 
In de B-groep hebben nog vijf spelers twee punten. Onder dit vijftal drie spelers van De Toren. Jorick Laan klopte de Dortmunder Dirk Hoppe. Niels Matser klopte Joep Peeters en Carlos Preuter was clubgenoot Mees van Osch de baas. Het topduel tussen Harry Verhoef en ASV-er Koen Maassen van den Brink werd in het voordeel van de Bennekommer beslist. Désiré Fassaert was te sterk voor Youri Gerritse.

Groep C:
 
Posted by Picasa

Jacko Reiding maakte opnieuw geen fout. Hans Meijer kon de dadendrang van Reiding niet stoppen. Raimond Vastenhout was handiger dan Hendrik van Buren, terwijl Ko Kooman de jeugd van het lijf hield. Rein Stradmeijer van WDC kon het niet bolwerken tegen de routinier van ASV. Jonathan van der Krogt klopte verrassend Roland van Witteveen en kwam zo als vierde in de kopgroep.